Stappenplan

Binnenhuisarchitectuur

Wij van DiNelly gaan graag voor u aan de slag om uw stijl en functionaliteit in uw interieur te laten weerspiegelen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een informele omgangsvorm maar tegelijkertijd een hoogstaand eindresultaat. Wij worden ingeschakeld voor en door kantoren, woningen, winkels of horeca. Onze werkwijze is in alle gevallen ongeveer hetzelfde.
Hier ons stappenplan:

Stijl inventariseren

Voorafgaand aan de eerste afspraak met ons, verzoeken wij u aantal dingen te verzamelen.

  • Foto’s van de huidige situatie
  • Knipsels uit bijvoorbeeld magazines van de stijl die u mooi vindt. Dit hoeft niet heel erg uitgebreid, maar zo hebben wij een heel duidelijk beeld en ongeveer een startpunt om naar uw wensen toe te werken.
  • Indien er een bouwtekening aanwezig is, deze gelieve ook mee te nemen.


Vrijblijvende eerste afspraak

De eerste afspraak is gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek vertelt u (aan de hand van wat u verzameld heeft) wat uw wensen zijn. Vervolgens ontvangt u hiervan een eveneens vrijblijvende offerte.

Samenwerking

Wanneer het besluit is genomen om met ons te gaan samenwerken. Wordt er door beide partijen een samenwerkingscontract getekend met daarin alle wenspunten, services, kosten en betaalregeling.
Vervolgens gaan we wat dieper in op alle details van het project, worden de desbetreffende ruimtes opgemeten en gefotografeerd.

Moodboard en Plattegrondtekening

Bij de volgende afspraak laten wij onze ideeën zien middels een moodboard en plattegrondtekening. Zodoende wordt duidelijk of wij met u op dezelfde lijn zitten. Na dit gesprek worden eventuele opmerkingen en aanwijzingen in het schetsontwerp verwerkt.

Presentatie schetsontwerp

Het schetsontwerp wordt gepresenteerd. Als het ontwerp definitief is, kunnen we daarna besluiten verder te gaan in de uiteindelijke realisatie van het concept.

Voor de realisatie van het het ontwerp worden de benodigde lichtplannen en besproken informatie verwerkt in het plan.

Wij  nemen u in ieder geval alle zorg uit handen en coördineert met de eventuele aannemer die mee werkt bij de totstandkoming van uw nieuwe interieur.
Of lees eerst verder op de pagina “Wat wij doen”